Mikbaits Ultra Liver Obalovací extrakt 1+1 (sypký+tekutý)
Kód: 202836Související produkty
Nejlepší nakládaný tygří ořech na trhu! Opravdová zbraň na velké kapry! Nerozpouští PVA. Nově v praktickém 3kg balení.
Bezkonkurenční směs prémiových partiklů a atraktantů, speciálně připravená pro použití s PVA k vytvoření potravního...
Řepka je nejpoužívanější olejninou při lovu kaprů. Používá se především jako urychlovač trávení. Po jejím pozření se...
Vysoce atraktivní směs cereálií a ořechů v kombinaci s extraktem z pražených ořechů, která vyvolá krmnou reakci za...
Detailní popis produktu
Již dlouho jsme se zabývali myšlenkou vytvořit hotové obalovací Ultra Liver těsto, tak abyste se s tím u vody nemuseli patlat. Bylo však nesmírně obtížné vytvořit technologii výroby, aby nám toto 100% játrové těstíčko nezůstalo přilepené na rukách, nebo jsme jej nemuseli od strojů odřezávat rozbrušovačkou. Podařilo se, za což patří dík především mým kolegům. A tak nyní máte možnost používat tento skvělý produkt krom sypké a tekuté části i ve formě již hotového těsta. Stačí uždíbnout, rozválet mezi dlaněmi, obalit nástrahu a pak už jen dobře přidělat prut, protože pro velké kapry je to doslova neodolatelné. Verze Red Liver obsahuje navíc Robin Red.
Fantastická věc pro obalování jakékoli nástrahy. Jednoduše smíchejte sypký extrakt s tekutým játrovým aktivátorem a vytvořte vynikající těsto, které na několik hodin obalí nástrahu tím nejatraktivnějším způsobem, jaký si dokážete představit. Výborný ale i k zasypávání návnad přelitých tekutým Ultra liverem - vznikne "voňavý" sliz, který ryby milují. Neuvěřitelná cena!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Atraktory, dipy, posilovače, Rybářské potřeby Mikbaits |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Výrobce: | Mikbaits |
Hustý játrový výtažek prvotřídní kvality, který kapři milují. Je velmi univerzální. Může být použit jako přísada do...
Dip je určený především pro zvýrazňování nástrah. Je extra silný a obsahuje složky, které se uvolňují z nástrahy...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.