Tekutá potrava 300ml - Slaný rybí protein L030
Kód: MT0014Související produkty
Kukuřice je tepelně upravena, ochucena a připravena k okamžitému použití. Lze ji vmíchat do vnadící směsi, methodmixu...
Particle mix je směs kukuřice, pšenice a konopí. Tato semena jsou tepelně upravena a připravena...
Vysoce atraktivní směs cereálií a ořechů v kombinaci s extraktem z pražených ořechů, která vyvolá krmnou reakci za...
Detailní popis produktu
Produkt je vyráběn enzymatickou hydrolýzou pro zvýšení stravitelnosti. To zajišťuje, že L030 je snadno rozpustný a použitelný při všech teplotách vody. Nenajdete v něm žádnou přidanou vodu, konzervační látky ani jiné produkty, které by mohly snížit jeho koncentraci a účinnost. Je přirozeně konzervován obsahem vlastních soli (více než 12%). Kromě použití jako přísady pro výrobu boilie je vynikající k vrchnímu obalení už hotových nástrah a návnad. Lze jej s velkou účinností též použít při přípravě method a pva mixů, k polévání partiklu i jiných návnad, dipování atd.
Tato velmi hustá tmavě hnědá až černá tekutina má mírně kyselé pH
PVA friendly
Udržujte v chladnu a stranou od slunečního světla
DD 20-100ml/kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Atraktory, dipy, posilovače, Rybářské potřeby Mikbaits |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Výrobce: | Mikbaits |
Úplně nové složení boosteru, se kterým jsme si dali opravdu práci a myslím, že můžeme být právem hrdí! Mohli jsme...
Booster v příchuti Euro Economic je zde! Aktivátor vyvinutý z nejprodávanější a nejúčinnější tekuté potravy All Amino...
Kombinuje stejné práškové a tekuté atraktory jako při klasickém i plovoucím boilies Citruz, ale ve více rozpustné,...
Nejlepší pálívá zálivka na trhu. CC Moore Hot Chorizo je vyrobeno z originální pálivé španělské papričky.
Pop-up spray je vysoce koncentrovaný tekutý postřik, kde jsou krom esence i koncentrovaná sladidla, chuťové...
Úplně nové složení boosteru, se kterým jsme si dali opravdu práci a myslím, že můžeme být právem hrdí! Mohli jsme...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.