Mikbaits Spiceman Boilie 1kg/20mm WS2
Kód: 242214Související produkty

Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě. Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě...

Nová trvanlivá těsta! Dlouho jsme pracovali na tom, abychom vám mohli nabídnout trvanlivá těsta ke všem druhům...

Obalovačka Fluo slouží jako plastický atraktor pro zatraktivnění téměř jakékoli nástrahy pro sportovní rybolov,...

Boilie těsto (obalovačka) je velmi účinnou a rychlou nástrahou. Obalte boilie nebo partikl vrstvou naší speciální...

Obalovačka slouží jako plastický atraktor pro zatraktivnění téměř jakékoli nástrahy pro sportovní rybolov. Obalovačku...

Speciální boilies pro lov jeseterovitých ryb vyrobeno z výtažků Halibuta, který se ve vodě postupně uvolňuje a láká...
Detailní popis produktu
WS2 boilie bylo původně vyvíjeno jako zimní speciál (Winter Special), ale jak jsme během testování zjistili, je skvělý 365 dní v roce, tedy celou sezónu. Na rozdíl od klasického Spicemana je ještě více kořeněný, mnohem rozpustnější a tím i mnohem rychlejší. Doba rozpadu v teplé vodě může být kolem 3-4 hodin, v chladné pak vydrží i kolem 12h. Takovou dobu se však s WS speciálem čeká málokdy. Záběry na něj přicházejí častěji, než se člověk stačí u vody rozkoukat. Proto je skvělý nejen v chladných obdobích, ale také při krátkých vycházkách nebo na závodech. Krom toho se na něj při testování ulovilo mnoho velkých ryb z Labe, Slap, Orlíku, pískoven atd.

Slaneček je extra atraktivní boilie s nejsilnější a zároveň nejpřirozenější chutí, jaké jsme kdy vyrobili. Při jeho...

Hlavním rysem Expresoru je schopnost se velice spontánně rozpouštět a uvolňovat tak do okolí velmi intenzivně...

BigB Broskev&Black pepper je kombinací velmi příjemné ovocné příchuti s řízem a ostrostí EO Black pepper. To vše...

Mikbaits Spiceman je už několik let jednoznačně vaším nejoblíbenějším boilie.

Mikbaits Spiceman je už několik let jednoznačně vaším nejoblíbenějším boilie. Zejména u Pikantní Švestky občas máme...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.